Lees eveneens

Sociale Media

vaccinatieboekjes/Europees paspoort

Het is handig wanneer u deze documenten meeneemt naar de raadpleging. Wij kunnen dan alle nodige gegevens onmiddellijk invullen in het boekje.

kooi of draagmand lenen

Indien u zelf niet beschikt over een transportmiddel voor uw dier, kunt u bij ons terecht voor het lenen van een mand.

voeding en/of medicatie afhalen

Voor huisdieren die via onze praktijk worden opgevolgd, kunt u telefonisch of per e-mail voeding of medicatie bestellen. Vergeet niet de juiste naam en hoeveelheid te vermelden. Afhalen gebeurt bij voorkeur tussen 17.00 u en 19.00 u en op zaterdag tussen 09.00 u en 12.00 u. ofwel volgens vooraf gemaakte telefonische afspraak.

huisbezoeken

Wanneer het voor u onmogelijk is om met uw huisdier naar de praktijk te komen, kunt u telefonisch contact opnemen om een huisbezoek aan te vragen. Volgende gemeenten worden door DAP De Vrijheid bediend : Baarle-Hertog-Nassau, Beerse, Brecht, Castelré, Hoogstraten, Loenhout, Meer, Meerle, Meersel-Dreef, Merksplas, Minderhout, Oostmalle, Rijkevorsel, Sint-Lenaarts, Ulicoten, Vlimmeren, Westmalle,  Wortel, Wuustwezel, Zondereigen.

operaties

Wanneer uw huisdier een chirurgische ingreep moet ondergaan, is het zeer belangrijk dat het dier nuchter is. Dit betekent dat het dier vanaf tien uur voor de operatie niets meer mag eten. Water drinken mag wel.

Mogen wij u ook vragen uw dier thuis uit te laten vooraleer u het naar de praktijk brengt? Dat maakt het opereren voor ons gemakkelijker en hygiënischer.

afscheid nemen

Soms gebeurt het dat de gezondheidssituatie waarin uw dier zich bevindt uitzichtloos wordt en dat de levenskwaliteit erg verminderd is. Wij bespreken dan met u en uw familie de mogelijkheden voor een waardig afscheid. Uw wensen zullen steeds in alle sereniteit gerespecteerd worden.

Een dier dat vaak jarenlang deel uitmaakte van een gezin verdient het zeker om pijnloos te mogen sterven.

wachtdienst

Voor spoedgevallen staat altijd één van de eigen dierenartsen van DAP De Vrijheid voor u klaar. Ook in noodgevallen kunt u dus rekenen op een dierenarts die goed met uw huisdier vertrouwd is! 

betalen

U kunt cash betalen of met bancontact (ook Nederlandse betaalkaarten). Kredietkaarten worden niet aanvaard.

Wij werken niet op krediet. Erelonen en aankopen dienen dus contant vereffend te worden.

dienstregeling

De werkverdeling tussen dierenarts Katrien Eelen, Veerle Guffens, Joke Yzewyn en Ryan Tjon vindt u hier.

diersoorten waarmee u bij ons terecht kunt

Met deze diersoorten kunt u bij de dierenartsen van DAP De Vrijheid in Hoogstraten terecht:

  • honden
  • katten
  • vogels en duiven
  • konijnen
  • fretten
  • cavia’s
  • hamsters
  • chinchilla’s

diersoorten dapdevrijheid.be

consumenteninformatie WER

download hier